Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Marina View

Appartementen Marina View is gelegen in de jachthaven van Dubai. Marina View ligt slechts een paar minuten lopen vanaf het strand en de Jumeirah Walk. Het winkelcentrum Dubai Marina Mall en het metrostation liggen dichtbij. Hiervandaan kun je dus gemakkelijk de stad gaan verkennen. De luxe appartementen zijn netjes ingericht en bieden alle comfort die je nodig heeft. Ook beschikt het appartementencomplex over appartementen die geschikt zijn voor eenoudergezinnen. Appartementen Marina View is een uitstekende keuze voor een heerlijke vakantie in Dubai!

Lees verder

  • Dicht bij de jachthaven Dubai Marina
  • Geschikt voor eenoudergezinnen
  • Moderne en ruime appartementen
  • Tram & metro op loopafstand
  • Ideale combinatie van stad & strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Ruud <12-03-2018 - 5 maart 2018
"Het is gelegen op een super locatie. Wij waren echter de enige twee Nederlanders. 70 procent van de toeristen waren Russen.Een hinderlijk volk 20 minuten in de rij achter Russen voor een ommelet en dan zie dat zij een heleboel ontbijt achterlaten inclusief de ommelet. Het is goed om erbij te vermelden dat 70 procent Russen in dit appartement verblijven. Dat was het enige minpuntje."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
27,8%
Stel ouder dan 30 jaar
50%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
16,7%
Groepen vrienden
5,6%
Overige groepen
0%
/verenigde_arabische_emiraten/dubai/jumeirah_beach/appartementen_marina_view.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=171559


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)