Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Kervansaray Marmaris

5,6

Het kindvriendelijke Hotel Kervansaray Marmaris vind je op een rustige locatie in de geliefde badplaats Marmaris. Je bent hier slechts een paar stappen verwijderd van de bushalte en met de dolmus ben je binnen een mum van tijd in het bruisende centrum van de stad.

Het hotel beschikt over nette kamers die comfortabel zijn ingericht, en het gastvrije personeel zal er alles aan doen om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Dat begint al bij binnenkomst, maar ook in het Italiaanse restaurant en aan de bar zal dat heerlijke vakantiegevoel je niet in de steek laten.

Met een animatieprogramma, een mini club en een speeltuin is plezier gegarandeerd voor de jongste reizigers. En wanneer zij het leuk hebben, heb jij het ook leuk, nietwaar? Helemaal als je je bedenkt dat er een groot zwembad voor de deur ligt met daaromheen ligbedjes waar je eindeloos van het Turkse zonnetje kunt genieten…

Lees verder

  • Kindvriendelijk hotel
  • Rustige, groene omgeving
  • Gastvrij personeel

Verzorging

prijzen zien & boeken
5,6

Klantwaardering

gebaseerd op 14 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

V.d.wijngaert , sproelant - 1 september 2015
"Wel goed gezien . Klein vakje voor opmerkingen . Sunweb is niet eerlijk . Onze klachten werden weggelachen . En toch is ineens het hotel niet meer te boeken. Teveel klachten ja . Reisbegeleidster NAN heefd daar veel ontvangen . Overplaatsingen . Reeds vanop de transferbus . Waarvan getuigen. Wij willen onze gedwongen opleg van 600 euro terug ! bijbetaald voor een goed hotel !"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
6,2%
Stel t/m 30 jaar
17,8%
Stel ouder dan 30 jaar
7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
14%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
37,2%
Groepen vrienden
3,9%
Overige groepen
14%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37341


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)