dinsdag 17 oktober, 8 dagen, 4 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 13 beoordelingen voor Appartementen Melita ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

6,9
Kamer
6,0
Maaltijden
6,3
Vakantie algemeen
7,4
Overige faciliteiten
5,9
Prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
8,9
Personeel
6,4
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    5,8
    Kamer
    3,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    4,0
    Personeel
    4,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad is mooi, groot, voldoende om lekker een paar baantjes te trekken en een apart badje. Geen antislip matten, randen of iets dergelijks bij de zwembad, stenen zijn erg glad.De duiven zorgde voor veel overlast in de vorm van poep.De locatie van de app. Melita is top. 60 meter van het strand.Grote kamers, leuk balkonnetje. Meubilair is sterk verouderd. Matrassen van het bed was uitstekend. Het onderstel dan weer niet.De kamers zijn niet erg schoon, vooral de vloer. Uurtje op blote voeten en ze gaan richting zwartIn het gebouw zitten diverse mierennesten die bij onvoorzichtig omgaan met suiker/snoep voor een ware plaag kunnen zorgen.IJskasten functioneren slecht, geen dichte ijsvak maar open, waardoor na een week een grote klomp ijs is ontstaan.Pootje van de ijskast was afgebroken, waardoor deze wiebelde, klem zetten tegen de muur was de oplossing.Deuren piepen en kraken aan alle kanten, staan krom, scheef of beide. Meubilair is sterk verouderd. Matrassen van het bed was uitstekend. Het onderstel dan weer niet.Waarschijnlijk waren de matrassen net vervangen. Indien ze een goede renovatie doorvoeren door voornamelijk de oude spullen te vervangen is het een prima appartement.
  2. Door:
    Sylvia
    Periode:
    juli 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    10,0
    Melita is een heel gemoedelijk appartementen complex met zeer vriendelijk personeel niets is hen teveel als je wat vraagt de ligging is super het is een echte aanrader. wij gaan er zeker volgend jaar weer naar terug.
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2015
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    een heel fijn verblijf. Vriendelijke pensionhouders en personeel. Appartement comfortabel.
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2015
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    6,7
    Kamer
    5,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    3,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Wij zijn al een aantal keer in melita geweest . Van de kamers hoef je niet veel te verwachten . Ze zijn qua grootte best goed voor 2 volwassen en 2 kinderen maar alles is gedateerd , de bedden zijn nodig aan vervanging toe en de schimmel in de badkamers moet weg gehaald worden . Kortom renovatie noodzakelijk . Op woensdag doen ze een diner avond waar je voor veel geld heel weinig en niet lekker en lauw eten krijgt voorgeschoteld . De medewerkers ( sky en baran ) zijn super aardig verder en het zwembad is gewoon goed schoon. Wij kijken altijd naar de prijs kwaliteit verhouding en die is voor wat wij nu betaald hebben ( 250 euro pp voor 12 dagen ) niet onaardig! Kortom ETEN NIET DOEN Appartementen zijn mits er een kleine renovatie plaats vind ( met nieuwe bedden / matrassen)prima te doen. Als de renovatie zoals ze momenteel zeggen echt plaats vind zijn wij er volgend jaar gewoon weer aanwezig !!
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2015
    Gezelschap:
    Anders
    5,4
    Kamer
    3,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    3,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Eerst op de bovenste verdieping geplaatst,geen balkon en geen uitzicht en erg warm. gelukkig 2e dag verhuist naar 2e verdieping, heerlijk appartement, helaas werd er slecht schoongemaakt er is tijdens de 12 dagen niet gedweild de borrelnoten van de vorige bewoners bleven op dezelfde plaats liggen. als de wc rol op is moet je zelf nieuwe halen bij receptie
  6. Door:
    Elizabeth Kleijwegt
    Periode:
    september 2015
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    9,0
    Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De schoonmaak in orde. Ik heb zelden zo'n heerlijke visschotel, mezzeler en linzensoep gegeten als op de speciale avond in Melita. Complimenten voor de koks en de organisatie en voorbereidingen.
  7. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2015
    Gezelschap:
    Stel
    5,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    4,0
    Overige faciliteiten
    4,0
    Personeel
    1,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Laat je niet op een zolderkamer plaatsen en reken direkt je drankjes af want er klopt niks van de rekeningen.
  8. Door:
    Manders&7 andere families
    Periode:
    juli 2015
    Gezelschap:
    Vrienden
    6,1
    Kamer
    5,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    4,0
    Personeel
    4,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Melita is een betaalbaar prachtig gelegen appartementencomplex. Niet geschikt voor vakantiegangers die hun vakantie grotendeels op de kamer willen doorbrengen. Alle kamers op de eerste 3 verdiepingen zijn ok maar gedateerd. De zolderkamers boven zijn absoluut het geld niet waard en dienen daarom goedkoper te worden aangeboden. Kopjes glazen borden bestek niet op 4 personen berekend. Schoonmaak onvoldoende(wel een schat van een mens)maar ze is veel te oud voor dit werk. Het zwembad is zeer schoon. De bedjes en parasols zijn grotendeels aan vervanging toe. Görkhan Özer van de bar en het restaurant is de enige met kennis v/d engelse taal en helpt daarom iedereen...maar alleen als je in zijn bar/restaurant wat eet of drinkt. (chantage????) Wij en nog 7 andere families hebben het hier geweldig naar ons zin gehad maar dat is vooral te wijten aan het feit dat wij al 20 jaar in Turkije vakantie vieren en weten hoe het er hier aan toe gaat.
  9. Door:
    dirk en wil
    Periode:
    juni 2015
    Gezelschap:
    Stel
    6,9
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    hp is prima maar je heb geen keus je krijgt wat de kok maakt. schoonmaak is slecht kan ook niet anders 2dames voor het hele apartement. verder prima
  10. Door:
    Michael en John Dolfing
    Periode:
    mei 2015
    Gezelschap:
    Stel
    7,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    7,0
    Van 16 mei t/m 26 mei naar melita geweest. Mijn verwachting was laag voor wij naar melita gingen wegens vele slechte reacties . Maar tot mijn verbazing was mijn verwachting erg goed toen ik een aantal dagen was. Apartement is schoon ok ja wat oud bollig maar alles prima onderhouden, de bedden sliepen erg goed. Een zwembad is niet ons ding wij gaan liever naar het strand personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Wat een echte aanrader de bbq avond op woensdag super gegeten. In augustus gaan wij terug voor 22 dagen kijk er nu al weer naar uit.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2014
    Gezelschap:
    Anoniem
    2,8
    Kamer
    1,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    1,0
    Overige faciliteiten
    1,0
    Personeel
    3,0
    Vakantie algemeen
    2,0
    Na 18 jaar in Icmeler te komen hadden we dit jaar geboekt bij melita met 11 personen bij aankomst kregen we niet de kamers op de begane grond die we geboekt hadden maar een zolderkamer het Was zo onbeschrijfelijk vies dat red mijn vakantie er nog schoon bij Was toen we dit gemeld hadden bij sunweb kregen we een hele kwade eigenaar tegen over ons na heel veel ellende werden we overgeplaatst naar angels appart een super leuk en heel schoon appartement in marmaris we hebben het er wel naar ons zin gehad ondanks dat we nu elke dag naar ons geliefde Icmeler moesten reizen
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2014
    Gezelschap:
    Anoniem
    4,5
    Kamer
    4,0
    Ligging
    4,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    3,0
    Personeel
    5,0
    Vakantie algemeen
    5,0
    Zaten in studio helemaal bovenin, gelukkig waaide het goed door. Appartement werd niet tot nauwelijks schoongemaakt en geen nieuwe handdoeken, dus vies appartement. Personeel van bar is erg aardig en behulpzaam, wel een minpuntje dat er slecht engels wordt gesproken m.u.v. Skye zodat we meerdere malen verkeerde bestellingen kregen. Eigenaresse/ manager vonden we zeer onvriendelijk, weinig behulpzaam en had het de hele dag ""druk""met haar laptop of het personeel in de gaten houden. Mannelijke manager was dan weer wel heel vriendelijk maar kon ook geen engels. Kwaliteit/ prijs was okay omdat we niet te veel verwachten voor zo'n prijs maar ik zou dit appartement zeker niet aanraden aan vrienden en kennissen. Verder viel het zwembad ook best tegen en was er weinig plaats rondom en te weinig parasollen tegen de snikhete zon. We zijn vaker in Icmeler geweest en dit stadje is gewoon super en gezellig maar dit was onze eerste keer Melita en we zouden hier niet meer voor kiezen ondanks dat we gewend zijn aan eenvoud van de kamers etc. Al met al toch een geslaagde vakantie.
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2014
    Gezelschap:
    Anoniem
    9,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Beste Harry en Marina van SUNWEB 10 dagen Icemeler geboekt en toen....... Een tegenvaller was het dat wij pas om 15:30uur vertrokken en s'avonds rond 23:30uur bij ons appartement aan kwamen. Het zelfde was voor de terug reis. 5:45uur werden wij opgehaald bij ons appartement en gingen pas om 11:20uu de lucht in. Dit viel ons wel tegen, contact gehad, er werd erg hun best gedaan om dit om te zetten, maar er was niets aan te doen. Excuses van SUNWEB. En dan ons verblijf in appartement MELITA. Wat een fantastisch leuk klein schalig appartementencomplex is dit. Dicht bij het strand en leuke winkeltjes, een prachtige boulevard om te wandelen, ongeveer 9 km naar Marmaris, is te doen en dan met het bootje terug. Het grootste compliment gaat uit naar SKY, onze barman en duizendpoot, voor hem was niets te veel om het naar onze zin te maken. Volgend jaar weer naar Icemeler en dan beslist boeken bij MELITA- appart. Hoop wel dat SUNWEB dit volgend jaar nog aanbieden. Een echte aanrader voor jong en oud!


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)