Hotel Starlight Thalasso & Spa

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Starlight Thalasso & Spa

7,9

Geniet van de luxe in Hotel Starlight Thalasso & Spa. De naam zegt het al, dit hotel beschikt over een geweldig wellnesscenter. Hier kom je helemaal tot rust. En hoe begin je je zonvakantie beter, dan heerlijk ontspannen?! Door de vele faciliteiten die het hotel aanbiedt kun je ervoor kiezen om in rust te genieten van de zon, of één van de vele activiteiten te ondernemen. Ben je iets te enthousiast geweest op de tennisbaan of tijdens het squashen en voel je de spierpijn al opkomen? Dan duik je toch het wellnesscenter nog een keer in voor een massage?

Lees verder

  • Uitgebreid wellnesscenter
  • Rustige omgeving

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 15 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

11 August 2017
"99 % van de gasten zijn van Russische nationaliteit. Het personeel spreekt enkel Turks en Russisch. Met heel veel geluk en geduld kun je iemand vinden die een andere taal machtig is. We hadden eigenlijk meer t gevoel in een Russisch resort te zitten.Het resort is mooi, schoon en groot. Entertainment en animatie zijn zeer gevarieerd en voor ieder wat wils. Eten en drinken: keuze genoeg op verschillende plekken op t resort. Zelfs de sterke dranken zijn voorradig. Cocktails zijn ook te bestellen, m..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
1,4%
Stel t/m 30 jaar
20,3%
Stel ouder dan 30 jaar
8,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
9,8%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
25,2%
Groepen vrienden
11,2%
Overige groepen
23,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=107354


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)