Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Side Star Beach

8,7

Hotel Side Star Beach is een uitstekend hotel dat wij van harte aanraden. Dit sfeervolle hotel met een mooie rozentuin beschikt over vele faciliteiten en een goede service. De ligging aan het strand van Side is bovendien ideaal. Je zult hier genieten van een heerlijke all inclusive vakantie in het leuke badplaatsje Side!

Lees verder

  • Handdoekenservice
  • Aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,7

Klantwaardering

gebaseerd op 41 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

13 August 2014
"Tja wat moet ik hier nog aan toe voegen. Na 4 jaar jaar Side Star Park geboekt te hebben, wilde wij graag Side Star Beach proberen. Dit is van hetzelfde moeder hotel en daarom waren de verwachtingen hoog. Alles was weer tot in de puntjes prima verzorgd. Kamers waren net iets kleiner dan op park, maar ach je komt daar alleen om te slapen en meer niet. Eten, animatie, zwembad echt alles was echt goed. Het strand ligt regelrecht aan het hotel. Hotel uit kom je op het strand. Het heeft wit zand zon..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
1,5%
Stel t/m 30 jaar
14,3%
Stel ouder dan 30 jaar
45,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
13,3%
Groepen vrienden
9,9%
Overige groepen
11,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37452


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)