Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Raymar

7

Hotel Raymar heeft in 2013 haar deuren geopend. Het hotel is modern en beschikt over veel faciliteiten. U wordt meteen vrolijk door de kleurrijke accenten in het hotel. Wanneer u naar buiten stapt wordt de glimlach op uw gezicht alleen maar groter. De zon schijnt en het zwembad met glijbanen én het strand liggen bij u voor de deur! Dit wordt dus op en top vakantie vieren.

Lees verder

  • Nieuw hotel
  • Aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7

Klantwaardering

gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

debbie de graaf - 21 juli 2015
"Helaas hebben wij een aantal punten waar we niet tevreden over waren Onze dochter is met haar been vastgezogen aan de glijbaan pomp. Ze kon niet zelfstandig hier vanaf komen. Wij moesten haar hierbij helpen. Dit direct gemeld aan de manager. Helaas geen actie op gekregen. Zwembad met de glijbanen is heel slecht onderhouden. Hier ook een foto van genomen. Evenals de blauwe plek die mijn dochter er aan over heb gehouden. Bij het ene zwembad had je nieuwe ligbedden en een bar en muziek, bij het an..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
27,5%
Stel ouder dan 30 jaar
20%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
17,5%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
17,5%
Groepen vrienden
5%
Overige groepen
12,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=112859


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)