Hotel Maritim Saray Regency Resort & Spa

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Maritim Saray Regency Resort & Spa

7,7

Hotel Maritim Saray Regency Resort & Spa is een fantastisch hotel in de categorie vijf sterren en dat goede service en gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Het hotel staat al jaren zeer goed bekend bij vele Nederlandse vakantiegangers. Bij het zwembad in Café Jarden kunt u lekker in de schaduw zitten en genieten van een heerlijke maaltijd! U heeft de mogelijkheid om mee te doena an verschillende activiteiten. Het hotel is gunstig gelegen, circa 400 meter van het kiezel-/zandstrand en 50 m van het centrum van Titreyengöl. Het centrum van Side ligt op circa 5 kilometer. Er vertrekken regelmatig dolmus busjes naar Side, maar ook de boulevard bij het strand is leuk voor een wandeling. 's Avonds is het gezellig uitgaan in de wijk Titreyengöl waar dan vele kraampjes en winkeltjes zijn verlicht.

Lees verder

  • Animatie
  • 2 à la carte restaurants
  • Privéstrand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,7

Klantwaardering

gebaseerd op 50 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

graag verreist - 22 september 2015
"4 jaar geleden zijn we er ook geweest toen was alles perfect daarom zijn we terug gegaan. en nu hebben wij ervaren dat alles veel slechter is geworden. ook van andere gasten gehoord! het eten was elke dag koud! mayonaise was niet aanwezig. Drinken werd slecht bediend vaak zelf gaan halen! tafels slecht afgeruimd! handdoeken niet elke dag vervangen badkamer schimmel op de muur! halve tijd shampooflesjes! poetsvrouw deed elke dag kamerdeur van balkon niet op slot! animatie was veel minder geworden..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
22,2%
Stel t/m 30 jaar
11,1%
Stel ouder dan 30 jaar
22,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
16,7%
Groepen vrienden
5,6%
Overige groepen
22,2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=89297


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)