Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Defne Defnem

Welkom bij Hotel Defne Defnem! Wanneer je de lobby van het hotel inloopt, voel je al meteen dat dit een heerlijk luxe vakantie wordt. Nadat de koffers in je comfortabele ingerichte kamer zijn gebracht kan je het hotel gaan verkennen. Vooral na het zien van de zwembaden en glijbanen weet je zeker dat dit niet alleen voor jou, maar ook voor de kids een heerlijke vakantie wordt; wat een waterpret! Ook sta je zo op het strand, deze is alleen maar door de boulevard gescheiden. Hier, maar ook op de uitgestrekte ligweides kun je optimaal genieten van het zonnetje. Wil je juist even wat actiever bezig zijn, dan kun je een balletje gaan slaan op de tennisbaan. Het is een aanrader om eens naar het gezellige centrum van Side te gaan. Side ligt op maar ongeveer 3,5 kilometer afstand, dus het is aan te lopen, maar je kunt ook met de dolmus, die je er binnen no time naartoe brengt.

Lees verder

 • Heerlijk vakantieadres voor jong en oud
 • Gave waterglijbanen
 • Meerdere zwembaden

Faciliteiten

 • Receptie
 • Lift (aantal 6)
 • Kluisje (op de kamer)
 • Roomservice

Meer faciliteiten

Ligging en omgeving

 • Door boulevard gescheiden van het strand
 • Afstand tot strand circa 150 meter (zandstrand)
 • Afstand tot centrum: Kumkoy circa 2500 meter, Side circa 3,5 kilometer
 • Afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 100 meter

Lees verder

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

14 July 2018
"Hotel is gericht op russen. Animatie ook. Hoeft geen bron van ergenis te zijn (veelal gezinnen). Daarna duitsers en de laatste paar jaar iets meer aan nederlandse gezinnen. Het resort en de kamers zijn 5* waardig. De rest toch echt hooguit 4. Denk aan schoonmaak ( soms 1 dag overslaan), de handdoekenservice (2 strandhandoeken en badhanddoeken p.w) het eten en de keuze daarin ( al hoeft niemand honger te lijden). De zwembaden zijn in orde en ligbedden genoeg. Naar het strand moet je effe lopen (..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
21,2%
Stel ouder dan 30 jaar
12,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
13,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
37,4%
Groepen vrienden
1%
Overige groepen
15,2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=109617


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)