Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Alba Resort

Het allereerste hotel van de Alba keten aan de goudgele kust van Side is Hotel Alba Resort. Met de winkeltjes en restaurantjes van Colakli voor de deur is het makkelijk om buiten het hotel vertier te vinden en met de dolmus (een kleine bus) sta je zo in het gezellige centrum van Side.

De uitstekende service is één van de dingen die dit tot een geliefd hotel maken. Maar er zijn zeker meer dingen die hieraan bijdragen, zoals bijvoorbeeld het grote zwembad met vier glijbanen. Voor alle leeftijden worden er leuke activiteiten georganiseerd, voor kleine en wat oudere kinderen is er een mini- en kidsclub. En wat voor kinderen al helemaal geweldig is, is het kleine dierentuintje op het park.

Het hotel bestaat uit meerdere blokken die worden omgeven door een groene tuin met onder andere tropische palmbomen. Er zijn ook meerdere restaurants te vinden. Een avondje zin in iets anders dan het uitgebreide buffet? Dan is een reservering in restaurant Anfora of Ophelia misschien een idee. Hier geniet je van de heerlijkste visgerechten en de Italiaanse keuken.

Lees verder

  • Mini dierentuin
  • Zwembad met vier glijbanen
  • Direct aan het zandstrand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 August 2017
"Wij hebben heerlijke vakantie gehad.Vriendelijke personeel, lekker eten met veel variaties. Goede animatie, mooie tuin, netjes zwembaden. en ook mooie strand.De kamers lijken op drie sterren hotel, restaurant was klein en erg druk."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
3,7%
Stel t/m 30 jaar
3,7%
Stel ouder dan 30 jaar
3,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
37%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
22,2%
Groepen vrienden
3,7%
Overige groepen
25,9%
/turkije/turkse_riviera/side/hotel_alba_resort.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=171495


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)