Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Alba Queen

Dicht bij het kleine centrum van Colakli ligt het mooie all inclusive Hotel Alba Queen. Het gezellige havenstadje Side is makkelijk te bereiken met de dolmus (een kleine bus) en misschien wel het allerfijnste: het goudgele zandstrand ligt pal voor de deur.

Niemand hoeft zich in dit mooie hotel te vervelen, zowel voor volwassenen als kinderen worden er talloze activiteiten georganiseerd door het enthousiaste animatieteam. Voor de wat jongere kinderen is er een gezellige miniclub met kinderzwembadje en een leuke speeltuin. Wil je liever lekker relaxen tijdens de vakantie? Dan biedt, naast de ligbedjes aan het zwembad en op het strand, het rustgevende wellnesscenter uitkomst.

De uitgebreide all inclusive formule zorgt ervoor dat er op ieder moment van de dag verfrissende drankjes en hapjes te verkijgen zijn. Zelfs 's nachts kun je hier nog even een lekkere sandwich halen, ook ideaal wanneer je laat aankomt of vroeg vertrekt uit het hotel. Naast het gevarieerde buffet in het hoofdrestaurant kun je er ook voor kiezen om in de à-la-carte restaurants te reserveren en van een heerlijk vers gevangen visje of verrassend Aziatisch gerecht te genieten.

Lees verder

  • Direct aan het zandstrand
  • Uitgebreide all inclusive formule

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Willem Jan Beving - 2 augustus 2016
"Wij hebben eerder in 2011 dit hotel bezocht. Toen was de kwaliteit meer dan prima. Nu lijkt het een oude dame in verval. Werkelijk niets is zonder beschadigingen, kamer, douche balkon, tegels etc, allen zijn goed gebruikt en dat zie je. Tot aan het bestek aan toe. Dit doet veel afbreuk aan de kwaliteitsbeleving. Tuin wordt ook niet meer onderhouden zoals deze was in 2011. Dit gebeurt klaarblijkelijk als je echt alleen het hoognodige onderhoud pleegt. Alba resort (naast liggend hotel) was voor d..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
4,5%
Stel t/m 30 jaar
9,1%
Stel ouder dan 30 jaar
18,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
11,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
43,2%
Groepen vrienden
2,3%
Overige groepen
11,4%
/turkije/turkse_riviera/side/hotel_alba_queen.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=171472


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)