Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Sailor's Beach

8,1

In Kiriş, een klein plaatsje buiten Kemer, ligt Hotel Sailor’s Beach. Het hotel bestaat uit meerdere gebouwen van drie verdiepingen. Door het vele groen om het hotel heen straalt het hotel een gemoedelijke sfeer uit. Een groot zwembad en de prettige ligging aan het strand zorgen ervoor dat je alle ingrediënten voor een goede vakantie binnen handbereik hebt. Het hotel organiseert leuke activiteiten en je kunt genieten van het heerlijke all inclusive programma. Dit is vakantievieren zoals het bedoeld is!

Lees verder

  • Aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,1

Klantwaardering

gebaseerd op 23 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Jolanda - 8 juni 2017
"Sailor's beach club... voor de 5e keer geweest en wat een super vakantie weer zeg!! Het personeel zo aardig, het eten supergoed, veel keuze en afwisseling, super animatie en geweldig weer. Vreselijk gelachen en goed gegeten en genoten !"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
5,2%
Stel t/m 30 jaar
7%
Stel ouder dan 30 jaar
32%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
12,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
20,3%
Groepen vrienden
9,9%
Overige groepen
13,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=101373


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)