Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Concorde De Luxe Resort

8,2

Laat je in de watten leggen in dit unieke theme resort aan het zandstrand in Lara. Het bijzondere Hotel Concorde De Luxe resort is in de vorm van een vliegtuig gebouwd. Er zijn winkeltjes te vinden in de buurt en het centrum van de gezellige stad Antalya is gemakkelijk te bereiken met de dolmus (een kleine bus). Van heerlijk relaxen tot aan actief bezig zijn, het kan hier allemaal. Er staat de hele dag een enthousiast animatieteam klaar om leuke activiteiten te organiseren en 's avonds worden er professionele shows opgevoerd en worden er drankjes geserveerd terwijl er gezellige live muziek wordt gespeeld. Er zijn maar liefst vier zwembaden en drie glijbanen waar zowel volwassenen als kinderen een heerlijke tijd kunnen hebben. Voor kinderen is er ook een miniclub waar speciale activiteiten voor hen worden georganiseerd. Ontspannen kan in het wellnesscenter Carpe Diem. De verschillende behandelmethoden zijn goed voor lichaam en zorgen ervoor dat je helemaal weg kunt dromen. Het wellnesscenter heeft een eigen tuin en zwembad, waar je in alle rust van de zon kunt genieten. Geniet in restaurant Da Vinci van heerlijke Italiaanse specialiteiten en laat je in Restaurant Dafne verrassen door de Turkse keuken. Ook is er een waar steakhouse en een Aziatisch restaurant. Natuurlij...

Lees verder

  • Uniek thema hotel
  • Kindvriendelijk hotel
  • Zwembad met waterglijbanen

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,2

Klantwaardering

gebaseerd op 11 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

11 October 2016
"hotel binnenzijde is aan een opknap beurt toe vooral slijtage plekken / veroudering. Tuin/zwembad is prachtig. Strand iets te breed dus gauw ongezellig"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
2,8%
Stel t/m 30 jaar
20,7%
Stel ouder dan 30 jaar
29%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
17,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
13,8%
Groepen vrienden
4,1%
Overige groepen
12,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=89301


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)