Hotel Tac Premier - All inclusive

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Tac Premier - All inclusive

Wat een fijne ligging heeft Hotel Tac Premier. Na alleen maar even de straat over te steken kun je al op het beroemde Kleopatra-strand liggen en na zo'n half uurtje wandelen kun je al op de kleurrijke bazaar en in de gezellige haven staan. Geen zin om te wandelen? Dan stopt de dolmus voor de deur van het hotel. Rondom het hotel liggen al veel winkeltjes en restaurantjes, in de omgeving is dus ook genoeg te beleven.

Naast een geweldige ligging om Alanya te leren kennen heeft hotel nog meer te bieden. Neem bijvoorbeeld een duik in het verkoelende zwembad dat tussen de aan elkaar geschakelde gebouwen ligt. Er is een poolbar aanwezig zodat je met een drankje in de hand op een ligbedje van de zon kunt genieten. Ondertussen kunnen kinderen zich eventueel vermaken in de miniclub of in het aparte kinderzwembad.

Omdat een bezoekje aan de hamam er in Turkije voor veel mensen bij hoort, kun je in het hotel ook helemaal in de watten worden gelegd tijdens een scrub- en zeepsop massage. Ben je liever actief bezig? Dan is er een fitnesscentrum.

Lees verder

  • Winkeltjes en restaurants in omgeving
  • Dichtbij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 7 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

4 August 2017
"Het eten en de bediening, geweldig.De ligging van het hotel tov winkels e.d heel gunstig.De ligging van het hotel tov strand , geweldig.Het avond entertainment is geweldig.Het is een wat ouder hotel, wat wel aan wat vernieuwing toe is. De kamers zijn rommelig, niet schoon en de schoonmaak is matig.De bedden worden niet of nauwelijks verschoond en de handdoeken pas na drie dagen, dat is echt waardeloos!Het hotel is zeer gehorig. De gangen zijn te warm en het terras en zwembad ligt ingebouwd tuss..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
3,4%
Stel t/m 30 jaar
41,4%
Stel ouder dan 30 jaar
24,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
6,9%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
8,6%
Groepen vrienden
5,2%
Overige groepen
10,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39034


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)