Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Sirius Deluxe

Hotel Sirius Deluxe ligt perfect: je hoeft alleen maar het terras over te lopen en je staat al op het privé-strand! Hier ga je een fantastische vakantie tegemoet, want op dit superluxe vakantieadres heb je alles bij de hand wat je nodig hebt tijdens een verblijf in Turkije. Wat dacht je van palmbomen, een mooie aangelegde pier, een groot zwembad en een luxe kamer?

Wie op vakantie gaat om tot rust te komen kan zijn hart ophalen in de mooie spa met binnenzwembad, ligbedden en sauna. Wil je een stukje Turkse cultuur proeven, boek dan een behandeling in de Hamam. Houd je van activiteit, doe dan mee met beachvolleybal of zoek een spectaculaire watersportactiviteit uit op het strand. Aan kleine vakantiegangers is gedacht: zij kunnen lekker spelen in het kinderbad, vriendjes maken bij de mini-club en klauteren in de speeltuin. Alsof dit niet genoeg is, zijn er nog twee waterglijbanen voor de wat oudere kinderen.

Een verfrissend drankje tijdens de vakantie is natuurlijk essentieel en daarom zijn er ook maar liefst vijf bars, waaronder een vitaminebar en een beachbar. Lekker eten is net zo belangrijk en kan in dit luxe hotel bijna de hele dag door. Qua eten kun je letterlijk de Turkse cultuur proeven in het Turkse  à la carte restaurant.

Lees verder

  • Mooi aangelegde pier
  • Vitaminebar
  • Twee waterglijbanen
  • Hamam
  • Aan het privé-strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 September 2016
"Het was een prachtig hotel,goed verzotgd en een schitternde pier . Jammer dat de arena (animatie) dicht op het buiten restaurant ligt waardoor je bij het diner de kinderdisco ( wat om 20.15u begon) hard hoorde en de essentie van het rustig dineren weg was. tip, neem eens een masage in de spa...heerlijk"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
12,5%
Stel t/m 30 jaar
25%
Stel ouder dan 30 jaar
37,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
12,5%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
12,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=176302


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)