Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Dinler

7,9

Na een lange reis vanuit Nederland kom je aan in het keurig verzorgde Hotel Dinler. Nadat je bent ingecheckt breng je een bezoek aan de hamam. Dit is de meest ontspannende manier om uw vakantie te beginnen en daarna ben je klaar om volop van de zon te genieten! Het hotel ligt aan het strand van Kargicak, verkoeling vind je dus in de helder blauwe zee. Natuurlijk staat ook het zwembad tot je beschikking! En om ongestoord uit te rusten zoek je een plekje in een hangmat of ligstoel in de tuin bij het hotel. Vanuit het hotel bezoek je makkelijk het plaatsje Mahmutlar en Alanya bereik je snel per dolmus.

Lees verder

  • Waterglijbaan
  • Mooie tuin
  • Aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 May 2017
"Het is niet meer zo als het geweest is .Maar voor een paar dagen is het nog te doen. wij gaan er naar toe om onze vrienden uit Duitsland en uit Moskou te zien. Het is wat je verwacht soms is die te hoog ingesteld. Je moet je aanpassen wij zijn niet in Nederland."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
4,2%
Stel t/m 30 jaar
22,9%
Stel ouder dan 30 jaar
45,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
8,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
6,2%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
12,5%
/turkije/turkse_riviera/alanya/hotel_dinler.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=111525


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)