Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Diamond Hill Resort

7,1

Vlak bij het gezellige centrum van Oba ligt het luxe Hotel Diamond Hill Resort en voor de deur ligt een heerlijk kiezelstrand, dat gemakkelijk te bereiken is door een voetgangerstunnel. Het bruisende Alanya, met de kleurrijke bazaar en talloze restaurants, bars en discotheken, is met een busritje van een paar minuutjes te bereiken. Liever relaxen in een rustige en natuurrijke omgeving? Met een dolmus (kleine bus) of taxi zijn de picknickplaatsen bij de Dim Cayi rivier te bereiken.

Bij het hotel is het goed toeven aan het zwembad, er zijn ook 2 glijbanen voor de waterliefhebber. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, maar je kunt natuurlijk ook rustig met een boek op je ligbedje van de zon genieten. Lekker relaxen kan al helemaal goed in het wellnesscenter, waar je je in de watten kunt laten leggen tijdens een bezoek aan de hamam of bijvoorbeeld een weldadige massage.

Lees verder

  • Ruime kamers
  • Strand via tunnel bereikbaar

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,1

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

24 June 2016
"Er is weinig te doen"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
7,4%
Stel t/m 30 jaar
40,7%
Stel ouder dan 30 jaar
22,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3,7%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
3,7%
Groepen vrienden
3,7%
Overige groepen
18,5%
/turkije/turkse_riviera/alanya/hotel_diamond_hill_resort.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=162439


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)