Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Club Titan

Hotel Club Titan is een hotel met een knusse uitstraling. Tel hier het gastvrije personeel bij op, en u voelt zich meteen thuis. Het strand bereikt u binnen de kortste tijd en aan het zwembad is het goed vertoeven. Onmisbaar is natuurlijk de hamam, waar u volledig ontspannen weer naar buiten wandelt. Kinderen vermaken zich in de miniclub en als u even uw energie kwijt wilt, kan dat op bijvoorbeeld de tennisbaan. Het hotel ligt in het plaatsje Mahmutlar, het centrum van Alanya bereikt u gemakkelijk met het openbaar vervoer.

Lees verder

  • Sfeervol hotel
  • Geschikt voor eenoudergezinnen

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Kijnie - 1 augustus 2016
"Mijn zoon en ik waren voor de 4de keer in Club Titan. Telkens opnieuw worden we er met open armen ontvangen. Het animatieteam van 2016 was super!!! Ook de rest van het personeel is vroendelijl en staan altijd voor je klaar.met Duits kom je al heel ver in club Titan. En ook met Engels en sprekenet handen en voeten heb ik steeds kunnen duidelijk maken wat ee wilden. Ik ga niet naar Turkije op vakantie om in het Nederlands te worden geholpen. Kamers zijn net en basic. Jet eten is lekker en afwisse..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
21,4%
Stel ouder dan 30 jaar
35,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
21,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
21,4%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
/turkije/turkse_riviera/alanya/hotel_club_titan.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=107710


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)