Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Alaiye Kleopatra

7,9

Hotel Alaiye Kleopatra bevindt zich in het hart van Alanya door een weg gescheiden van één van de mooiste zandstranden van Turkije, het Kleopatra strand. Dat wordt dus behalve genieten aan het zwembad, ook lekker zonnen op het strand. Het hotel ligt in een levendige omgeving en na een korte wandeling staat u in de haven van Alanya waar alle restaurants en uitgaansgelegenheden zich bevinden.

Lees verder

  • Groot zwembad met poolbar
  • Centrale ligging

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

7 June 2015
"Niets te klagen over het verblijf wel een minpuntje over de hostess van Sunweb. Zondag 7-6 aangekomen, maandag 8-6 info om 9.30. Niemand gekomen. Bij een ander stel was dit ook het geval een week later. Info gevraagd via de mail, wel antwoord gekregen maar door de slechte verbinding in het hotel kreeg ik die te laat, kan Sunweb niets aan doen. Wel vreemd dat de prijs in mijn info-envelop €35 was en in de mail €42 voor de desbetreffende excursie Sunweb-Special. Tip voor de info in de bus naar het..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
7,2%
Stel t/m 30 jaar
42%
Stel ouder dan 30 jaar
15,9%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
1,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
11,6%
Groepen vrienden
7,2%
Overige groepen
14,5%
/turkije/turkse_riviera/alanya/hotel_alaiye_kleopatra.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=98670


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)