Hotel Ramada Resort Kusadasi & Golf

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Ramada Resort Kusadasi & Golf

8,4

Het prachtige Hotel Ramada Resort Kusadasi & Golf ligt in de groene omgeving van Kusadasi. De luxe kamers zijn verspreid over meerdere gebouwen in het ruim opgezette resort dat wordt omgeven door pijnbomen. Er zijn meerdere zwembaden ter verkoeling te vinden, waarvan één maar liefst 5 glijbanen heeft. Wat voor kinderen erg leuk is, zijn de activiteiten die in de mini club worden georganiseerd. Ook volwassenen hoeven zich hier niet te vervelen; een balletje slaan op de tennisbaan of je uitleven in de fitnessclub behoren tot de mogelijkheden. Relaxen is tijdens een vakantie natuurlijk ook belangrijk, dus als lekker in de zon liggen niet voldoende is, kun je je in de hamam helemaal in de watten laten leggen.

Op culinair gebied is het hier ook genieten. Naast het buffetrestaurant waar je uit internationale en nationale gerechten kunt kiezen zijn er ook à-la-carte restaurants waar onder andere van Turkse, Italiaanse en visgerechten op de kaart staan.

Lees verder

  • Splinternieuw, luxe hotel
  • Gelegen in prachtige, groene omgeving
  • Gratis shuttlebus naar centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,4

Klantwaardering

gebaseerd op 48 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

10 June 2017
"Met 2 volwassenen en een baby afgelopen week verbleven in het Ramada. Werkelijk alles was perfect: het personeel, de accommodatie, het eten en de ligging. Wij gaan volgend jaar weer. Ook complimenten voor manuela van Sunweb, zeer vriendelijk en goede begeleiding"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
10,3%
Stel ouder dan 30 jaar
17,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
14,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
35,6%
Groepen vrienden
8%
Overige groepen
14,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=162450


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)