Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Tuntas Suites Altinkum

Wat een fijne ligging hebben de appartementen van Tuntas Suites Altinkum. Na een korte wandeling kun je al op het goudgele zandstrand staan na iets langer lopen is het centrum van Altinkum al te bereiken. Met restaurantjes in de buurt kun je hier altijd wel ergens op een terras aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. Ook zijn er winkels in de omgeving te vinden, maar ben je op zoek naar een wat groter centrum, dan kun je met een taxi of het openbaarvervoer al snel in Didim staan.

Wanneer je geen zin hebt om richting het strand te gaan, kun je ook rondom het kleine, gezellige zwembad bij het hotel blijven. Er is een poolbar aanwezig, maar ook een restaurant. Dus als je niet zelf een eenvoudige maaltijd in het appartement wilt maken, maar er liever ook niet op uit gaat, is er de mogelijkheid om bij het appartement te blijven. Appartementen Tuntas Suites Altinkum is de ideale plek als je er van houdt zelf te bepalen waar je gaat en staat tijdens de vakantie.

Lees verder

  • Centrale ligging
  • Restaurant bij de appartementen

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 0 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Op dit moment zijn er geen berichten over deze accommodatie.

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
0%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
66,7%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
33,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=169061


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)