Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Armonia Holiday Village & Spa

7,2

Als je even helemaal bij wil komen is Hotel Armonia Holiday Village & Spa een uitstekende keuze. Er zijn vele faciliteiten, een wellnesscenter waar je gratis gebruik mag maken van de hamam, een tennisbaan en er is zelfs een kapsalon in de accommodatie. Het trendy hotel heeft modern ingerichte kamers in alle kleuren. Aan de kleintjes is ook gedacht, voor hen is er een apart kinderzwembad en een miniclub. Het hotel ligt buiten Turgutreis, met de dolmus sta je zo in het centrum met haar gezellige winkelstraatjes en haventje. Kortom, alles is aanwezig voor een heerlijke relaxvakantie aan het strand.

Lees verder

  • Luxe en modern complex
  • Miniclub voor 4 t/m 12 jaar

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,2

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Koppel 29 augustus 2017 - 1 augustus 2017
"Het restaurant is goed de ligging is ook super direct aan het strand (bodrum 50 min afstand en tergutreis 10 min). De rest is echter heel slecht personeel spreekt geen engels ook niet bij receptie. Schimmel in de kamers en de gym, apperatuur plakt. Bedden zijn echt heel hard. Bij het annimatieteam heb zijn 2 van de 5 maar echt goed de rest doet maar wat. We lagen op het strand en blijkbaar word er via een pijp het gefilterde water de zee in geloodst. Echter was de pijp kapot en komt het naar bo..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
4,9%
Stel t/m 30 jaar
21,6%
Stel ouder dan 30 jaar
39,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
11,8%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
8,8%
Groepen vrienden
5,9%
Overige groepen
7,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=127432


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)