Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Club La Luna

Hotel Club La Luna is een leuk kleinschalig complex met een prachtig zwembad. Hier kunt u lekker genieten in de zon en af en toe een duik nemen. Het hotel ligt niet ver van het heerlijke strand en op een kleine loopafstand van het centrum van Gümbet. Een comfortabel hotel waar u met de hele familie heen kunt!

Lees verder

  • Fijn zwembad
  • Hamam en sauna

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

4 September 2013
"van alles wat in de beschrijving staat aangegeven is weinig of niets te vinden. hamam en massage, nergens te zien. de zogenaamde supermarkt is een bouwval, die al weken dicht zit. De animatie die staat voor 6 dagen per week , niet gezien. als men bij de receptie vraagt of er iets gerepareerd kan worden, zecht men ja, maar na 7 dagen is er nog steeds niets gebeurd.Persoonlijk vind ik de hele dag de muziek bij het zwembad oke, aleen daar hoeft niet het hele park van mee te genieten. mocht je een k..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
8,3%
Stel t/m 30 jaar
25%
Stel ouder dan 30 jaar
33,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
8,3%
Overige groepen
20,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=85255


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)