Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Bitez Garden Life

7,9

De gemoedelijke sfeer die er in Bitez Garden Life hangt zorgt ervoor dat u zich hier direct thuis voelt. Het complex bestaat uit enkele laaggebouwde gebouwtjes die verspreid door een park liggen. Het vele groen, de rijkgekleurde bloemen en de kronkelige paden tussen de gebouwen geven u echt het gevoel in een dorp te verblijven. Bovendien is het hotel onlangs compleet gerenoveerd, waardoor het hotel beschikt over mooie, zeer comfortabele kamers en een hoge kwaliteit aan faciliteiten bezit. En wanneer u dan ook nog het zwembad met het knusse zwembadterras ziet, bent u helemaal verkocht. Dit wordt een heerlijke vakantie in Bitez!

Lees verder

  • Sfeervol
  • Laagbouw
  • Dichtbij strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 43 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Kimberley en Bjorn - 12 september 2015
"Na aankomst kwamen wij in een kleine kamer zonder balkon of terras terecht, dit terwijl wij deze er wel bij hadden geboekt. De volgende dag zijn wij direct overgeplaatst naar een andere kamer die wij wel hadden geboekt. gedurende ons verblijf kwam het regelmatig voor dat er geen warm water in de hotel kamer was, hierover meerdere malen melding gedaan, waarna er iedere keer iemand langs zou komen op het te repareren. Verder vonden wij het eten een beetje eenzijdig, veel van hetzelfde, waardoor wi..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
4,7%
Stel t/m 30 jaar
22,5%
Stel ouder dan 30 jaar
45,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
6,7%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
8,1%
Groepen vrienden
6,4%
Overige groepen
5,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38502


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)