Maak kennis met de hotels van The Three Corners!

De hotelketen in Egypte waar iedereen zich thuis voelt.

The Three Corners is de hotelpartner van Sunweb aan de Rode Zee in Egypte. Of je nu een familievakantie vol plezier zoekt, of even tot rust wil komen; deze prachtige hotels bieden hiervoor de uitkomst.

Belgische gastvrijheid

Aan het roer van deze populaire hotelketen staat een Belgische familie. De familie werkt al jaren in de hotelwereld in Egypte en het is niet voor niets dat veel mensen steeds weer terugkeren naar The Three Corners. De service, Belgische gastvrijheid, schitterende stranden mét duikmogelijkheden en talloze bezigheden voor jong en oud maken een vakantie in deze hotels onvergetelijk.

Perfect voor gezinsvakanties

Veel Hotels van The Three Corners zijn perfect geschikt voor families. Met heerlijke zwembaden, waterglijbanen, ruime familiekamers, mini clubs, uitgebreide all inclusive programma’s en Vlaamse friet met mayonaise is het een walhalla voor de jonge reiziger.

De onderwaterwereld ontdekken

De meeste Three Corners Hotels hebben een geweldige ligging, dicht bij of pal aan waanzinnig mooie stranden. En wat misschien wel nog mooier is, is de wereld die zich schuil houdt onder het helderblauwe zeewater. Daarom is het dan ook mogelijk om vanuit deze hotels te duiken of snorkelen, soms zelfs in een privé-rif dat direct bij het hotel ligt.

Bekijk hieronder het aanbod

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)