Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aparthotel Royal Sun Resort

Aparthotel Royal Sun Resort heeft een unieke ligging tegenover het eiland La Gomera. Alle appartementen hebben een schitterend uitzicht op dit eiland, maar ook over zee, Los Gigantes en Puerto Santiago, net als de terrassen van Café Royale en Regency Restaurant. De twee verwarmde zwembaden liggen midden in het resort, op de derde en vierde verdieping en zijn omringd door een groot, luxe zonneterras. Voor de kleinste gasten is er een kleurrijke speelkamer ingericht waar een animatieteam aanwezig is, dat hen de hele dag bezig houdt met knutselen en leuke spellen. Hou je zelf  ook van entertainment? In Bar Lounge Imperial worden regelmatig shows opgevoerd. Vergeet ook niet naar de modern ingerichte Bar Oasis Abraxas te gaan, waar heerlijke fruitsapjes en cocktails gemaakt worden! In Aparthotel Royal Sun Resort breng je je vakantie door in luxe!

Lees verder

  • 2 verwarmde zwembaden
  • Appartementen met uniek uitzicht
  • Restaurant en bar met uitzicht over zee

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 7 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Nadine - 15 februari 2017
"Super verblijf wat uitzicht betreft! Mooi groot appartement en groot terras. Kranen in de badkamer aan vernieuwing toe. Oud meubilair maar comfortabel. Wij zouden zeker graag terug komen"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
19,2%
Stel ouder dan 30 jaar
42,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
10,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
17,2%
Groepen vrienden
3%
Overige groepen
8,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=117591


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)