Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Nure Cel Blau

De ochtend beginnen we bij Appartementen Nure Cel Blau met uitzicht over de prachtig opkomende zon. Nadat we hier bij hebben weggedroomd bekijken we de appartementen eens goed. Deze zijn gebouwd in een typisch Menorcaanse stijl, heel authentiek! Als je op zoek bent naar een kleinschalig en rustig plekje voor jezelf, dan is Nure Cel Blau zeker wat voor jou. Wij nemen nog een duik in het ruime zwembad voordat we aan onze middag beginnen.

De eigenaresse heeft er voor gezorgd dat wij met de fiets de omgeving kunnen verkennen. Hoe lief! Gisteren zijn we naar het plaatsje Cala’n Bosch gefietst. Dit dorpje is gebouwd rond een kleine jachthaven. Langs deze jachthaven liggen gezellige restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Wat ons opviel is dat dit eiland prima geschikt is voor (jonge) kinderen. Wat verderop ligt het strandje Son Xoriguer. Een rustig strand met een al net zo rustige zee. Doordat het water langzaam afloopt en erg helder is, is dit een geschikte plek om te snorkelen. Lekker, met dat zonnetje!

Lees verder

  • Kleinschalig en rustig
  • Gebouwd in Menorcaanse stijl
  • Prachtige omgeving

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 June 2017
"Met onze dochter van 1,5 hier de eerste 2 weken van juni verbleven. We hadden een 2 slaapkamer huisje in de tuin, nummer 3. Dit is ons geweldig goed bevallen. Het huisje is niet vrijstaand maar zo voelt het wel, veel privacy, een gezellige inrichting en een grote tuin. Het huisje was brandschoon bij aankomst en werd 1 keer schoongemaakt. Tegen betaling van 15 euro kon dit vaker. Er waren meerdere malen per week handdoek wissels. Bij aankomst waren de bedden opgemaakt, het kinderbedje stond netje..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
6,5%
Stel ouder dan 30 jaar
32,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
22,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
12,9%
Groepen vrienden
9,7%
Overige groepen
16,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=124962


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)