Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aparthotel Princesa Playa

7,7

Ben je op zoek naar een aparthotel dicht bij het strand, rustig gelegen bij Cala 'n Bosch en met een heerlijk zwembad? Aparthotel Princesa Playa is perfect! Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Overdag en 's avonds hoef je je niet te vervelen want er is een animitieprogramma voor het hele gezin. Dus kijk niet verder en boek uw vakantie naar het mooie eiland Menorca!

Lees verder

  • Juniorsuites
  • Rustig gelegen
  • Animatie
  • Dicht bij strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,7

Klantwaardering

gebaseerd op 13 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

8 August 2017
"Verblijf van 8 - 17 augustus 2017Het eiland Menorca is een heel rustig eiland waar weinig te doen. Princesa Playa is een mooi hotel, de junior suite heeft aparte slaapkamer en klein keukentje.Service is perfect, iedereen is vriendelijk. Hotel straalt rust uit, gedurende de hele dag is er nog wel ergens een ligbed te vinden. Je mag lekker op het gras onder de bomen liggen. Super hotel. Enig minpuntje: eten zou gevarieerder en uitgebreider mogen.Verder tophotel met toppersoneel."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
6,2%
Stel ouder dan 30 jaar
6,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
78,5%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
6,2%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
3,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=40859


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)