Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Castell dels Hams

Hotel Castell dels Hams is een fantastisch Selections hotel in een mooie, rustige omgeving. Jong en oud beleven hier een topvakantie: lekker eten, genoeg zwembaden om uit te kiezen en mooie kamers om heerlijk in uit te rusten na een fijne vakantiedag.

Castell dels Hams heeft meerdere zwembaden voor de nodige uurtjes waterpret. Daar komt nog eens bij dat kleine vakantiegangers uren kunnen spelen in de waterspeeltuin. Het vrolijke zwembad in de vorm van een gele smiley maakt het vakantieplezier extra compleet. Mochten ze nog geen vriendjes hebben gemaakt, dan komt dit vast wel bij de miniclub, waar leuke activiteiten worden georganiseerd.

Heerlijk uitrusten kan natuurlijk goed op een ligbedje in de zon, maar ook kun je terecht in de spa. Een sauna en jacuzzi zorgen voor extra ontspanning en mocht dit niet genoeg zijn: een fijne massage reserveren kan ook. Wil je een dagje iets anders? Van mei t/m oktober rijdt er een gratis shuttle naar Porto Cristo en in juli en augustus ook naar Cala Mandia/Cala Anguila.

Lees verder

  • Pret in de waterspeeltuin
  • Gratis shuttle mei-oktober
  • Ontspannen in de spa
  • In rustige omgeving
  • Meerdere zwembaden

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

13 September 2017
"Het is een hotel met 99% oudere frans talige mensen.(september)Alles is in het frans , animatie , voor de kinderen enzIk had het idee in Frankrijk op vakantie te zijn en niet in Spanje.Niemand kon ons daar goed in het Nederlands , Engels en/of Duits te woord staan.We moesten alles zelf uitzoeken en ondervinden waarbij wij het gevoel hadden dat het een gunst was , Zeker geen hotel om in september met kinderen naar toe te gaan ."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
11,1%
Stel ouder dan 30 jaar
22,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
33,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
22,2%
Groepen vrienden
11,1%
Overige groepen
0%
/spanje/mallorca/porto_cristo/hotel_castell_dels_hams.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6125692


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)