Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Indico Rock

Hotel Indico Rock is een fantastisch, geheel vernieuwd adres voor een geweldige vakantie. Houd je van een feestje met goede muziek, dan zit je hier op de juiste plek, want regelmatig vinden hier live optredens plaats. Op de negende verdieping vind je de Sky bar, perfect om daar zo nu en dan een lekker drankje te drinken. En natuurlijk is er ook nog een zwembad voor de nodige verkoeling op een warme, zonnige dag.

Lees verder

  • Geheel vernieuwd voor zomer 2017
  • Optredens met live muziek
  • Sky Bar op 9e verdieping
  • Modern en hip hotel
  • Adults only

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

21 July 2017
"Het hotel en de kamers waren erg schoon doordat het elke dag werd schoongemaakt, mooie moderne inrichting, vriendelijk personeel en in het hotel zelf hoef je je ook niet te vervelen door de ontspannen sfeer op het dakterras en een discotheek in de kelder. Wij hadden geen last van geluidsoverlast. Enige nadeel van de kamer is dat je door de badkamerdeur heen kan kijken. Wij hebben hier af en toe een handdoek over heen gegooid om het op te lossen."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
81,6%
Stel ouder dan 30 jaar
18,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6132006


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)