Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Ben Hur

7,3

Ben Hur ligt perfect: het prachtige, brede zandstrand bereik je al na een klein stukje wandelen en ook het bruisende uitgaanscentrum is goed aan te lopen. Langs de levendige boulevard kun je lekker eten in één van de vele eettentjes, maar ook heerlijk flaneren en genieten van de gezellige drukte om je heen.

De ruime appartementen van Ben Hur zijn eenvoudig, maar netjes ingericht. Bij het zwembad hangt altijd een levendige sfeer en het is erg gezellig om op het terras van de Spaanse zon te genieten of een lekker, koel drankje te bestellen. Voor kinderen is er een klein speeltuintje waar zij lekker kunnen schommelen en klauteren.

Lees verder

  • Populaire accommodatie
  • Ruime appartementen
  • Centrum op loopafstand
  • Vlak bij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,3

Klantwaardering

gebaseerd op 28 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 September 2017
"Helaas zie je maar al te vaak dat Ben Hur tot de grond toe wordt afgebrand wat volkomen onterecht is. Ik ben hier al meer dan tien keer geweest en de service van de medewerkers is terecht, de appartementen met nieuw meubilair zien er prachtig uit en de tuin e.d. wordt perfect onderhouden. Als mensen denken dat ze zich op de boulevard elke dag moeten laten vollopen met drank en dan midden in de nacht zwaar bezopen voor een zootje overlast zorgen en er dan wordt ingegrepen is dat volkomen terecht...."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0,4%
Stel t/m 30 jaar
22%
Stel ouder dan 30 jaar
44,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4,9%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
7,2%
Groepen vrienden
10,6%
Overige groepen
11%
/spanje/mallorca/playa_de_palma/appartementen_ben_hur.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39349


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)