Sol Katmandu Park & Resort

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Sol Katmandu Park & Resort

Sol Katmandu Park & Resort ligt niet ver van het strand en temidden van restaurants en bars. Je vindt in dit hotel alles wat je nodig hebt voor heerlijke vakantie op Malloca; een groot zwembad met kinderbad, een ruim zonneterras, een miniclub, een internationaal buffetrestaurant, een poolbar en een hippe loungebar waar je tot laat in de avond heerlijke snacks en vrolijke cocktails kunt bestellen.

Het meest spectaculaire van dit resort is toch wel het grote interactieve Katmandu thema park, in de vorm van een Nepalees dorpje, dat direct naast het hotel ligt. Elke dag heb je vanaf 10.00-18.00 uur gratis toegang tot dit park met de Sol Katmandu Play Pass, die je ontvangt bij het inchecken. In dit mooi aangelegde park kun je jezelf uren vermaken met de grappige en verrassende zoektocht naar de Yeti, in de geweldige 4D attractie en tijdens spannende laserspellen.

Lees verder

  • Katmandu thema park
  • Interactieve attracties
  • 18 holes minigolfbaan

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

11 September 2016
"Katmando Hotel in Magaluf.Het is een super leuke hotel niet alleen voor gezinnen met kinderen maar voor iedereen ( tenzij je stoort) aan kinderen. Personeel erg aardig. Alleen alle stom dronken Engelse toeristen /jongelui? die ' s nachts en 'morgens vroeg BUITEN Op straat lopen. Hebben wij redelijk veel last van gehad. Dit waren geen gasten van hotel. N Nogmaals hotel super geen herrie geen last van Engelsee.d"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
21,4%
Stel ouder dan 30 jaar
14,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
28,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
14,3%
Groepen vrienden
14,3%
Overige groepen
7,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=131153


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)