Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Vell Marí Hotel & Resort

8,3

Vell Marí Hotel & Resort ligt in een prachtige, groene omgeving. Het mooie, witte zandstrand Bauló bevindt zich op ongeveer 700 meter afstand van dit selections hotel. Een middagje uit de zon? Leuke winkels en gezellige restaurants vind je in de directe omgeving.

Het resort beschikt over een prachtig zwembad met zonneterras en een splashpool voor kleine reizigers. Voor nog meer speelplezier is er ook een speeltuin. Ben je zelf graag een beetje actief tijdens de vakantie, sla dan een balletje op de tennisbaan, speel een potje voet- of volleybal en doe mee met tafeltennis. De omgeving op een sportieve manier ontdekken? Huur dan een keer fietsen en geniet van al het moois om je heen.

Jezelf even in de watten leggen en helemaal tot rust komen? Reserveer een ontspannende massage in de spa. Nippen van een koel drankje op een ligbedje bij het zwembad kan natuurlijk ook. Aan het einde van iedere vakantiedag staat er een uitgebreid buffet op je te wachten in restaurant Marina. In restaurant Sa Lluna kun je overdag terecht voor smakelijke snacks, die worden klaargemaakt waar je bij staat. 's Avonds wordt deze eetgelegenheid omgetoverd tot à la carte restaurant met een thema. Heerlijk om tijdens de vakantie niet te hoeven koken!

Lees verder

  • Diner: buffet & à la carte
  • Prachtige, groene tuin
  • Splashpool en speeltuin
  • Gratis shuttlebus naar het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,3

Klantwaardering

gebaseerd op 40 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

13 September 2017
"Het was jammer dat er na 22.00 uur niets meer te doen was.Iedereen vertrok naar de kamers. Terwijl de bar toch tot 24.00 uur open was. De bar was niet echt gezellig qua inrichting.Het zwemwater was echt verschrikkelijk koud. Ondanks mijn speklaag moest ik echt het water uitvluchten vanwege de kou.De services van het hotel waren super. Problemen werden direct aangepakt en opgelost."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
4,5%
Stel ouder dan 30 jaar
19,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
51,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
15,2%
Groepen vrienden
2,5%
Overige groepen
7,3%
/spanje/mallorca/can_picafort/vell_mari_hotel_resort.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=195456


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)