Aparthotel Vell Mari Resort - cycling

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aparthotel Vell Mari Resort - cycling

8,3

Mallorca/Ca'n PicafortElk voorjaar maakt Mallorca zich op voor de ontvangst van zo’n 140000 wielertoeristen. Mallorca, het fietsparadijs van Europa, is dé favoriete bestemming voor zowel professionele als recreatieve fietsers. Ca'n Picafort is de ideale uitvalsbasis voor jouw fietsvakantie vanwege de ligging in het Noorden van het eiland, vlak bij de legendarische bergketens en de idyllische baaitjes.Je hebt de keuze uit verschillende fietsroutes die de mooiste stukken van Mallorca doorkruisen. Geniet van fascinerende landschappen, gevarieerde uitzichten, mooie baaien, verzorgde wegen voor fietsers, een top infrastructuur en uiteraard een zalig klimaat. Met ongeveer 2400 zon-uren per jaar heeft het Mallorca het ideale klimaat voor een heerlijke fietsvakantie.Aparthotel Vell Mari is de uitvalsbasis voor Sunweb Cycling in 2017.Het Resort ligt in een prachtige, groene omgeving. Het mooie, witte zandstrand Bauló vind je op ongeveer 700 meter afstand en ben je op zoek naar winkels en restaurants, dan vind je die in de directe omgeving.Sunweb (PRO) Cycling CenterNieuw voor 2017 zijn de Sunweb (PRO) Cycling Centers in de verschillende cycling hotels van Sunweb. Deze centers zijn uitgerust met de Team Sunweb fietsen (Giant), die je kunt huren tijdens jouw verblijf. De fietsen worden p...

Lees verder

  • Begeleide tochten
  • Sunweb (PRO) Cycling Center
  • Eigen fietstransport mogelijk
  • Prachtige, groene omgeving

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,3

Klantwaardering

gebaseerd op 40 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

13 September 2017
"Het was jammer dat er na 22.00 uur niets meer te doen was.Iedereen vertrok naar de kamers. Terwijl de bar toch tot 24.00 uur open was. De bar was niet echt gezellig qua inrichting.Het zwemwater was echt verschrikkelijk koud. Ondanks mijn speklaag moest ik echt het water uitvluchten vanwege de kou.De services van het hotel waren super. Problemen werden direct aangepakt en opgelost."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
15,4%
Stel ouder dan 30 jaar
46,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
30,8%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
7,7%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=169658


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)