Hotel Mar Azul PurEstil Hotel & Spa

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Mar Azul PurEstil Hotel & Spa

Hotel Mar Azul PurEstil Hotel & Spa is alleen toegankelijk voor volwassenen en ligt vlak bij het prachtige Cala Agulla strand en ook het centrum met bars, restaurants en winkels vind je in de buurt. Het buffetrestaurant biedt iedere dag weer een smakelijk ontbijt en diner met ruime keuze uit verschillende gerechten. Je kunt hiervan genieten, terwijl je een mooi uitzicht over zee hebt. Tijdens de lunch wordt er bij de poolbar gezorgd voor smakelijke snacks en lichte maaltijden.

Lees verder

  • Gerenoveerd in winter 2015
  • Adults only
  • Prachtig zonneterras
  • Luxe kamers

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

7 August 2016
"Badkamer was té klein en er hing af en toe een rioollucht. Kamer was matig voor de prijs. Er zaten heel veel Duitsers in het hotel (en omgeving), wij waren de enige Nederlanders. Helaas spraken ze bij de receptie geen Engels dus dat was echt een tegenvaller. Nergens heb je gratis wifi, zelfs niet bij de receptie.. Ook in de omgeving had je niet heel veel plekken met wifi. Zwembad was goed, er werden geen bedjes gereserveerd met handdoeken. Maakt niet uit hoe laat je wilde zwemmen er was altijd w..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
50%
Stel ouder dan 30 jaar
50%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=192583


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)