Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 18 beoordelingen voor Appartementen Bon Aire ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,4
Kamer
7,1
Vakantie algemeen
7,2
Overige faciliteiten
7,1
Prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
7,5
Personeel
7,6
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,2
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Vriendelijke en deskundige receptionistes.Opmerkingen m.b.t. Appartement gemeld aan de receptie
  2. Door:
    Rimkien
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Redelijk tot goed appartement, alles wat je nodig hebt is aanwezig of kun je om vragen. Gedateerd maar wel schoon,Wij hadden een beetje pech met de balkonzijde, hier stond sommige dagen een straffe wind zodat we hier niet altijd s avonds konden zitten, maar dan was er wel weer een terrasje waar het heerlijk vertoeven was. Ligging rustig en in de drukte was je na een kwartier lopen! Ontbijt goed, warm buffet iets minder hoewel het de laatste dagen steeds beter was. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,2
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Eenvoudig appartement (er zijn plannen voor renovatie) maar het was schoon, gunstig gelegen, ruim balkon, airco, zwembad aanwezig. Voor extra dingen zoals koffieapparaat, gebruik tv moet een borg worden betaald en voor gebruik van het kluisje (aanbevolen) en wifi moet extra betaald worden, zodat de kosten iets oplopen. Maar desondanks kan ik Bon Aire aanbevelen. Bij een eventuele klacht of reparatie word je direct geholpen. Ben je op wat meer luxe gesteld dan zou ik niet kiezen voor Bon Aire. Wij hebben het erg naar onze zin gehad, de bedden waren uitstekend, douche deed het prima en om de twee dagen werden lakens en handdoeken vervangen. Er is geen lift, maar de trap was prima voor een beetje lichaamsbeweging. Supermarkten (2) om de hoek en strand op 10 minuten lopen. Je zit iets verder van het centrum, maar het is goed te lopen. Als je zelf op stap wilt is er vlakbij een bushalte. Je kunt zo nodig zelf met openbaar vervoer naar Palma (reistijd ruim anderhalf uur, maar er is onderweg veel te zien).
  4. Door:
    Ja
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,1
    Kamer
    10,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Het appartement wat wij hadden was niet nieuw maar wel heel schoon goede bedden mooi terras en goede airco ook was het ruim. Wanneer ik weer naar mallorca zou gaan zou ik weer voor hetzelfde kiezen het dorp is heel schoon er lag geen papiertje op straat de bevolking is super vriendelijk er zijn goede eet tentjes ook op het strand. Ook was het allemaal goed geregeld door sunweb er stond op het vliegveld iemand te wachten bij de gate die ons informeerde in welke bus wij moesten stappen in de bus was ook iemand aanwezig die ons een envelop gaf met informatie, wij hadden een zeer goede bus met een rustige behulpzame chauffeur in een woord alles was TOP geregeld.
  5. Door:
    Stelletje 26 en 31 jaar
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    3,5
    Kamer
    1,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    3,0
    Overige faciliteiten
    1,0
    Personeel
    3,0
    Prijs/kwaliteit
    3,0
    Vakantie algemeen
    3,0
    Zwembad
    8,0
    Als je nachtrust NIET belangrijk vind moet je dit appartement boeken. Harde krakende bedden en niet alleen bij ons als je begrijpt wat ik bedoel. Gehorig complex, elke deur die dichtslaat hoor je als een enorme knal. Elke ochtend om 7.15 word je wakker gemaakt door een vervelend keffertje van de luidruchtige Spaanse eigenaren op de begane grond. Elk kwartier de hele dag door blijft hij blaffen om niks. Om 8.00 elke dag begint de bladblazer van de golfbaan aan de overkant van de drukke straat. De föhn was niet aanwezig, deze moesten we bij de receptie halen en vroegen ze 5,- borg voor, blaast deze ook nog eens te zacht koude lucht uit. Ze verversen 3x per week de handdoeken. Hierdoor hebben we 3x schone handdoeken moeten halen bij de receptie. Op de Sunweb website was vermeld dat dit mogelijk was. En het zou ook geen probleem zijn als ze niet 2,- per handdoek berekenen.Locatie was prima, 3 minuten lopen van een overvol strandje en 10 minuten lopen naar de eerste restaurants. Het centrum is 20 minuten lopen. 3 van de 5 zwembaden waren zo klein dat ze eigenlijk geen zwembaden genoemd mogen worden. 1 zwembad was vooral bedoeld voor de gezinnen met kinderen en 1 vooral voor mensen zonder kinderen. Dat laatste zwembad was voor ons perfect.
  6. Door:
    Martijn
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Ruime, doch wat gedateerde appartementen. Wel vrij gehorig. Alles aanwezig. Zwembaden waren prima, wat achterstallig in onderhoud misschien maar niet druk en vaak hadden we het nieuwere zwembad voor onszelf (het water was daar kouder, dus de meeste kinderen verkozen het oude, warmere zwembad boven het nieuwe). Vlakbij Cala Ferrera strand. Wij hebben vijf dagen een auto gehuurd en het hele eiland rondgetourd. Tip in de buurt: Puig de San Salvador (berg met klooster, 15 km van Cala d`Or) en de grotten van Drach.
  7. Door:
    Maarten & Marjet
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Was prima in orde. Ons appartement was niet klaar (waarschijnlijk overboekt), maar we kregen voor 1 nacht een drie slaapkamerappartement (we hadden een twee slaapkamerappartement geboekt) en kregen gratis ontbijt voor 4 personen. Daarnaast met alles heel behulpzaam.Het appartement was dik in orde. Basic, maar goed. Kookplaat wel iets klein om fatsoenlijk te koken (elektrisch), maar wel een over met bakplaat. Het was gewoon prima!
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Anders
    7,3
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    7,0
    De mensen bij de receptie (Playa Ferrera) waren vriendelijk en behulpzaam. De appartementen van Bon Aire zijn enigzins gedateerd, maar wel schoon en onderhouden. Jammer dat men ook hier heeft gekozen voor een kansloos douchegordijn ipv een douche scherm. De omgeving is mooi en rustig. De zwembaden zijn schoon en genoeg strandstoelen. Strandjes, supermarkten, het centrum en de mooie haven zijn op loopafstand. Restaurant Cala Ferrera en Ficus zijn aanraders, lekker eten en vriendelijk personeel. Bon Aire is prima voor de rustzoekers en voor mensen die willen genieten van de omgeving.
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,4
    Kamer
    7,0
    Kindvriendelijkheid
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    10,0
    Heerlijke vakantie gehad! Lekker rustige omgeving en heerlijk dat je gebruik kan maken van meerdere zwembaden! Kan jezelf kiezen voor drukte of rust. Wij hebben vaak het zwembad voor ons zelf gehad wat super luxe was! Overal zijn supermarkten te vinden met alles wat je maar kan wensen. Wil je wat meer drukte dan loop je naar het centrum in 10 min. Ik kom zeker een keer terug!☺️
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    6,9
    Kamer
    8,0
    Kindvriendelijkheid
    7,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    5,0
    Een net onderkomen met mooie ruime kamers. Bed wel te klein voor mij maar met een beetje schuin liggen en genoeg alcohol prima te doen. Het minimaal benodigde was aanwezig. Airco goedwerkend.
  11. Door:
    Jan Poldervaart
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    5,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Inlichtingen van de receptie liet te wensen over verkeerde kamer was al bezet .Wastafel koude kraan zat vast en lekte .Na doorgeven zowel van ons ensunweb niets aan gedaan .Geen televisie wel wat aangedaan maar na twee minuten weer geen signaal .De kamers wel schoon en kompleet .Strand was te druk weinig plaats Zwembad was wel erg goed
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Prima appartement, er mag gebruik worden gemaakt van 3 zwembaden waarvan 1 met bar. Er bevinden zich verschillende kleine supermarkten op zeer korte afstand van het appartement. Dichtstbijzijnde strand is op 5 minuten loopafstand, centrum is een kwartiertje wandelen, goed te doen allemaal.
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,8
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    interieur apartement is gedateerd. vernieuwde zwembad was half gereed. prijs kluis was te duur. wifi was maar voor een toestel per keer mogelijk.
  14. Door:
    Riet en Martien
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,5
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Deze accommodatie is uitermate geschikt voor rustzoekers. Wanneer je echter naar het strand wilt of 's avonds een hapje eten ligt dit allemaal op loopafstand. Wat betreft het appartement zelf, dit is enigszins gedateerd maar alles wat je nodig hebt is aanwezig en zo niet dan kan je het eenvoudig ophalen bij de receptie. Wij waren er eind juni 2017 en de airco heeft ons goed door de warme nachtelijke uurtjes geholpen. Het schoonmaken en verschonen van lakens en handdoeken werd ook 3 maal per week gedaan. M.a.w. de service ging boven de prijs uit die wij hadden betaald.
  15. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,8
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Leuk appartement maar wel verouderd. Maar wat wil je voor die prijs. Supermarkten en eetgelegenheden zwembaden en 2 stranden op loopafstand. Dit is allemaal prima te doen.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)