Villas Nohara - inclusief huurauto

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Villas Nohara - inclusief huurauto

Villa Nohara zijn fijne, vrijstaande villa's die ook nog eens vrij centraal zijn gelegen in Playa Blanca. Of je de zonnige dagen aan het strand door brengt, of liever aan je eigen privé zwembad is aan jou. Wanneer de avond valt kun je op je eigen terras nog proosten bij het aansteken van de barbecue, terwijl je gelijk het echte vakantiegevoel ervaart met je familie, partner of vrienden.

De villa's zijn compleet ingericht en voorzien van veel comfort. Met de gratis wifi kun je ook het thuisfront nog wat jaloersmakendje kiekjes doorsturen. Omdat Lanzarote een aantal zeer interessante plekjes kent, is het ontdekken van het eiland met een auto een absolute aanrader. Je kunt bij terugkomst de auto gratis voor de deur parkeren. Wat een gemak!

Lees verder

  • Vrijstaande villa's met privé zwembad
  • Zeer compleet ingericht
  • Centrale ligging en nabij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 5 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Patrick Melis - 4 april 2017
"Keukenmateriaal is te beperkt. Ook geen opbergruimte/kast in de keuken. Verder was het huis zeer praktisch ingericht. Enkele minpuntjes waren : sleutel van het poortje ontbrak, buitenlamp was stuk, matrassen van slechte kwaliteit. Zeer goede WiFi ontvangst!!!"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
6,2%
Stel ouder dan 30 jaar
43,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
6,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
12,5%
Groepen vrienden
6,2%
Overige groepen
25%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=182333


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)