Villa's Blancas - inclusief huurauto

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Villa's Blancas - inclusief huurauto

6,5

Villa's Blancas ligt net iets buiten Playa Blanca. Dit adres is perfect voor iedereen die wil genieten van een onbezorgde, relaxte vakantie. De omgeving is lekker rustig. Ben je op zoek naar wat drukte, breng dan een bezoek aan het centrum van Playa Blanca, met leuke winkeltjes, restaurants en een gezellige boulevard.

De villa’s liggen in een mooi aangelegd villa-park en zijn ruim en modern. Iedere villa is anders ingericht, maar ze bieden allemaal de nodige privacy. Verder is er een groot terras en niet te vergeten een privé-zwembad voor een frisse duik op een heerlijke, zonnige vakantiedag!

Lees verder

  • Veel privacy
  • Groot privézwembad
  • Rustige omgeving

Verzorging

prijzen zien & boeken
6,5

Klantwaardering

gebaseerd op 11 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Karin - 4 juni 2017
"Waardeloos! Wij waren hier 15 dagen en van de 15 hebben we 10 dagen iemand over de vloer gehad die iets kwam repareren, controleren of schoonmaken. Er waren veel dingen stuk, machine's deden het niet en veel vieze dingen! De inrichting was oubollig en zeer karig. De bedden zijn keihard en doorgelegen. Je mag pas om 16.00 in de villa en om 10 uur moet je het verlaten. Zwembad was vies, kapot en er zat te weinig water in. Er heeft 6 dagen een grote vliko voor de deur gestaan met allemaal troep e..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
3,8%
Stel ouder dan 30 jaar
31,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
12,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
13,3%
Groepen vrienden
14,3%
Overige groepen
24,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=140238


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)