App. Sol la Palma - logies en ontbijt

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Sol la Palma - logies en ontbijt

7,6

Appartementen Sol la Palma ligt vrijwel direct aan het strand en centrum van Puerto Naos en dicht bij de haven van Tazacorte. Diverse winkeltjes en restaurantjes liggen hier allemaal in de omgeving, terwijl je bij terugkomst steeds weer een gevoel van thuiskomen zult ervaren. Het fabuleuze zwembad heeft een spectaculair uitzicht over zee en is omringd door de groene tuin, waarbij het aparte kinderzwembad zelfs lekker verwarmd is. Genoeg keuze dus om die zonnige vakantiedagen op La Palma naar eigen wens in te vullen.

Terwijl de kinderen zich vermaken bij de animatie en het zwembad, kun je zelf genieten van diverse wellnessfaciliteiten.  Een sauna, hydromassage en een Turks stoombad zijn slechts enkele voorbeelden van deze ontspanningsfaciliteiten. Maar vermaak kennen ze hier net zo goed; een actief animatieteam en regelmatige avondshows met (live) muziek, zorgen dat er ook aan gezelligheid geen gebrek is. De buffetten zijn haast een reis om de wereld, waarbij veel internationale gerechten zich afwisselen. Er zijn tevens een aantal thema avonden, zoals bijvoorbeeld een Canarische of Aziatische avond.

Lees verder

  • Rustige ligging
  • Prima voor gezinnen met kinderen
  • Direct aan het strand
  • Dicht bij het centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,6

Klantwaardering

gebaseerd op 19 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

20 January 2017
"Over het algemeen was het goed. Jammer dat alle stoelen net zo oud zijn als het gebouw en dus zit je op de bodem. Verders was er geen föhn en ook een wasrek ontbrak. Dit is op zo,n lokatie toch normaal" Ook als bijv de doorspoeling van de toilet niet functioneert komt er gelijk iemand maar dit had vantevoren gecontroleerd kunnen zijn."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
17,1%
Stel t/m 30 jaar
10,5%
Stel ouder dan 30 jaar
67,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
2,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
1,3%
Overige groepen
1,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=142922


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)