Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Ole Galeon Ibiza

7,7

Ole Galeon Ibiza ligt in een rustige omgeving, in de schitterende baai van San Miguel. De mooie kamers zijn trapsgewijs tegen een heuvel aangebouwd en bijna overal in het hotel heb je een adembenemend uitzicht. Dit uitzicht wordt nog mooier als er bootjes in de baai liggen te dobberen.

Relaxen staat centraal in dit luxe hotel. Wat dacht je ervan om te loungen op één van de Balinese bedden, terwijl je nipt van een heerlijk, koel drankje? Lekker van het zonnetje genieten bij het zwembad kan natuurlijk ook. Je hebt dan een prachtig uitzicht op het mooie strandje in de baai.

Voor kinderen is er een kinderbadje waar zij lekker met water kunnen spelen. Als ze uitgespetterd zijn, dan kunnen ze meedoen met leuke activiteiten bij de miniclub. Houd je zelf ook van wat activiteit: voor volwassenen wordt er eveneens van alles georganiseerd.

Lees verder

  • Luxe, Balinese bedden
  • In schiterrende baai
  • Prachtig uitzicht op zee
  • Activiteiten voor jong en oud

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,7

Klantwaardering

gebaseerd op 19 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Dick - 28 juni 2017
"Mooi gelegen hotel in een baai. Fraai uitzicht op zee. Ruime kamer. Ontbijt en lunch prima en het diner elke avond weer een verrassing. Het hotel is gedateerd, maar ligt er goed bij. Personeel super vriendelijk. 1 nadeel is de parkeerruimte bij het hotel. Is echt te klein. Pas op bij het parkeren bij de gele streep. Dit kost ruim 200 Euro. Dus je auto in het dorpje parkeren en dan de heuvel oplopen. Ibiza is een mooi eiland en huur dus zeker een auto. Als je dus een mooi uitzicht wil en ru..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0,6%
Stel t/m 30 jaar
21,2%
Stel ouder dan 30 jaar
32,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
17,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
17,9%
Groepen vrienden
3,8%
Overige groepen
6,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=196875


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)