Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Sol Pinet Playa

7,5

Hotel Sol Pinet Playa heeft een rustige, prachtige ligging direct aan de schitterende baai van San Antonio. Vanaf het zonneterras van het hotel kijk je uit over de baai waar bootjes liggen te dobberen. Ook loop je vanaf dit terras zo het fijne strand op.

Sol Pinet Playa heeft een zwembad waarin je heerlijk kunt afkoelen tijdens een warme vakantiedag en voor kleine vakantiegangers is er een kinderbadje. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen bij de miniclub mee doen met knutselen, zwembadspellen en verschillende thema-activiteiten zoals een piraten ochtend. Ook voor volwassenen wordt er van alles georganiseerd: van  boogschieten en tafeltennis tot waterpolo en dansles.

Elke dag kun je aanschuiven in het buffetrestaurant waar heerlijke internationale- en lokale gerechten voor je klaar staan, soms aan de hand van een thema. Heb je tussendoor trek, dan zorgt de snackbar voor een lekkere snack. Na het diner kunnen kinderen leuke dansjes leren tijdens de minidisco en wordt er gezorgd voor een mooie avondshow of live muziek.

Lees verder

  • Uitzicht over de baai van San Antonio
  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,5

Klantwaardering

gebaseerd op 18 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Carolina - 23 augustus 2015
"Fantastische vakantie gehad in kamer met schitterend uitzicht, heerlijk eten en fantastisch personeel. Mooie ligging aan baai en bushalte voor de deur. Een super verblijf!"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
6%
Stel t/m 30 jaar
36,4%
Stel ouder dan 30 jaar
27,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
6,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
21,2%
Groepen vrienden
0,7%
Overige groepen
2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=131127


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)