Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Las Mimosas

8

Appartementen Las Mimosas is al vele jaren zeer geliefd bij de Nederlandse vakantieganger. Het is rustig gelegen. Ben je een strandliefhebber dan is dit een perfect vakantieadres voor je, want na een klein stukje wandelen sta je al op het prachtige strand van San Antonio Bahia.

Vanwege de rustige ligging kun je op het terras van Las Mimosas heerlijk relaxen en genieten van het zonnetje. Voor een frisse duik tussendoor is er een fijn zwembad en voor de kleine vakantieganger is er een kinderbadje, waar zij lekker met water kunnen spetteren. Bij de bar wordt gezorgd voor een lekker drankje en in het restaurant voor smakelijke maaltijden. Wil je graag een keer de drukte opzoeken, dan kan dat in het gezellige, levendige centrum van San Antonio.

Lees verder

  • Rustige ligging
  • Populair bij de Nederlandse vakantieganger
  • Zwembad met kinderbadje
  • Strand vlakbij

Verzorging

prijzen zien & boeken
8

Klantwaardering

gebaseerd op 44 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Gaasbeek/van der Wal. - 16 oktober 2016
"We kregen 2 appartementen met een groot terras ernaast waar we gebruik van mochten maken. Met 5 personen was dit ideaal. Het appartement voldeed volledig aan onze verwachtingen. Prima!"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0,8%
Stel t/m 30 jaar
15%
Stel ouder dan 30 jaar
36,6%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
16,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
16,2%
Groepen vrienden
5,7%
Overige groepen
9,5%
/spanje/ibiza/san_antonio_bahia/appartementen_las_mimosas.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=174804


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)