Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Mare Nostrum

7,1

Het sfeervolle Hotel Mare Nostrum ligt op loopafstand van het strand van Playa d'en Bossa. Binnen no time kun je genieten van het uitgestrekte zandstrand en de kristalheldere zee. Vanuit Playa d'en Bossa is het maar enkele minuten lopen tot het bruisende centrum. Vanuit het hotel kun je met de bus de rest van Ibiza verkennen.

De sfeervolle stijl van het hotel is terug te vinden in de kamers. Mare Nostrum is voorzien van een buffetrestaurant met een open keuken. Je kunt dus mee kijken hoe de gerechten worden bereid. Binnen is er ook een lounge en buiten kun je genieten van een verfrissend drankje aan de bar. Hotel Mare Nostrum heeft een groot zwembad en voor kinderen is er een apart zwembad.

Lees verder

  • Sfeervol hotel
  • Centraal gelegen
  • Hotel voor jong en oud

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,1

Klantwaardering

gebaseerd op 10 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

8 September 2017
"2 kamers geboekt in hotel 3089 en 3090 laatste kamernumer pas warm water na +/- 30 minuten . Tot 3 keer melding van gemaakt zou die veranderd worden dus niet volgende dag weer melding gemaakt weer niets gedaan derde keer weer melding van gemaakt boden aan een andere kamer op een andere vleugel 2 verdiepingen lager gold alleen voor kamernr.3090 niet geaccepteerd weer beloofd dat een en ander gerepareerd zal worden gevraagd of dit medegedeeld kon worden. Ja antwoord moet ik nog krijgen. Diner in ..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
9,9%
Stel t/m 30 jaar
54,9%
Stel ouder dan 30 jaar
18,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
5,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
2,8%
Groepen vrienden
2,8%
Overige groepen
5,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=149000


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)