Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Simbad

Aan de prachtige baai van Talamanca ligt het moderne Hotel Simbad. Alle ogen zijn gericht op het mooie uitzicht, vanaf het hotel heb je prachtige vergezichten op het helderblauwe water en op Ibiza-stad. Dit is zeker in de avond een aanrader als de stad in de verte oplicht. Maar ook bij het zwembad of het aangrenzende zachte zandstrand kun je ontspannen en genieten van de idyllische omgeving.

De lange promenade bij het hotel leidt naar een verscheidenheid aan restaurants en bars en zou natuurlijk ideaal kunnen zijn voor een romantische avondwandeling langs de baai. Maar ook in Hotel Simbad kan genoten worden van een heerlijke maaltijd in één van de twee restaurants. Dineren in het à la carte restaurant wordt extra bijzonder door het uitzicht op zee. Het buffet voor het ontbijt en diner wordt opgediend in het restaurant binnen. Wat een fijne vakantie in deze mooie omgeving!

Lees verder

  • Prachtig uitzicht op de baai
  • Modern en sfeervol hotel
  • Aan het zandstrand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 8 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 September 2017
"dit hotel is elke cent waard, heel vriendelijk personeel de ligging is perfectzeker een aanrader voor gezinnen met kinderen"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
10,2%
Stel t/m 30 jaar
21,6%
Stel ouder dan 30 jaar
40,9%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
8%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
11,4%
Groepen vrienden
2,3%
Overige groepen
5,7%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=162236


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)