Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Club Can Jordi

6,6

Iedere gast verlaat het kleinschalige Hotel Club Can Jordi met een glimlach, en laat dat nu precies zijn wat de eigenaar van het Secrets hotel graag wil. In deze idyllische omgeving, niet ver van de schitterende baai van Cala Llenya, komt iedereen helemaal tot rust. De landelijke omgeving, de fantastische ligging en warme sfeer zorgen ervoor dat vele gasten hier weer terugkeren.

In en om de charmante tuin hangt een gemoedelijk sfeertje. Geniet hier met volle teugen van tijdens een heerlijk dinertje in het restaurant van het hotel. Het lijkt wel alsof je midden in een pittoresk dorpje aan het eten bent, wat een speciale ervaring. De kamers beschikken allemaal over een balkon, zodat je ook vanuit je kamer kunt genieten van de prachtige omgeving.

Ben je op zoek naar een bijzonder eettentje buiten de deur? Bij het strand van Cala Mastella vind je een juweeltje van een restaurant: El Bigote. Hier worden verse, lokale gerechten met liefde bereid, een feestje voor de smaakpapillen! In de bruisende hoofdstad van het eiland vind je nog meer bijzondere adresjes, waar je ontzettend gezellig en goed kunt eten. Wat is Ibiza een fantastisch eiland..

Lees verder

  • Natuurrijke, idyllische omgeving
  • Kleinschalig, pittoresk hotel
  • Gemoedelijke sfeer
  • Vlak bij schitterende baai

Verzorging

prijzen zien & boeken
6,6

Klantwaardering

gebaseerd op 13 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

10 May 2018
"Fijne mensen. Goede sfeer. Redelijk eten. Hotel heeft veel onderhoud nodig. Verrotte kozijnen, schuifpuien. Bed heel oud. Matrassen liggen door met een kuil erin of heel hard. Tegelwerk, sanitair en hele hotel oud en vervallen. Openbaar mannentoilet daar hoor je het water op de grond kletteren van de wastafel. Handdoeken ook al zeer oud en veel gebruikt. Duitse man was al 2 weken langer in het hotel en moest de eerste week koud douchen op zijn kamer. Was allemaal niet voor elkaar. Gaat dit hotel..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
20,6%
Stel ouder dan 30 jaar
63,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4,8%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
5,6%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
5,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=98816


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)