Hotel Mogan Princess & Beach Club - inclusief huurauto

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Mogan Princess & Beach Club - inclusief huurauto

7,8

Hotel Mogan Princess & Beach Club is met een ligging op een steile berg gerust uniek te noemen. Als je het alleen al hebt over de bijbehorende spectaculaire uitzichten is dit zonder twijfel adembenemend mooi. De beschermde ligging zorgt voor veel privacy en is zeer geschikt om helemaal tot rust te komen. Voor strandvermaak kun je het Taurito strand iedere dag weer uitproberen. Dit is ook gelijk de plek waar je gelijk aan kunt schuiven bij een van de gezellige restaurantjes. Daarnaast ligt het prachtige strand van Puerto Rico en de romantische badplaats Puerto de Mogán hier op korte rijafstand.De 3 zwembaden van Hotel Mogan Princess & Beach Club is niet alleen heerlijk voor verkoeling, het is ook de plek waar je al zwemmend uitkijkt over zee en de imposante, steile rotswanden. Een unieke ervaring! Net zoals het verblijven in de comfortabele kamers, waarbij je iedere dag wakker kunt worden met een prachtig decor op de achtergrond.De 2 restaurants maken het mogelijk om zowel binnen (restaurant Princess) als buiten (restaurant la Choza) te eten, maar waarbij in ieder geval de keuze tussen lokale en internationale gerechten ruim is. Wanneer de zon ondergaat, en de omgeving prachtig verlicht is, worden er een aantal keren per week leuke shows gegeven in de Show Lounge. Aan de kinderen...

Lees verder

  • Inclusief voordelige huurauto
  • Adembenemende mooie uitzichten
  • 3 zwembaden
  • Dicht bij het Taurito strand
  • All inclusive beachbar

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,8

Klantwaardering

gebaseerd op 16 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

3 May 2017
"Goed hotel prima eten. Jammer dat je geen stukje kan lopen. Tijdens entertainment bleef het voetbal aanstaan. Roken toegestaan in het restaurant bij zwembad. Niet lekker als je zit te eten."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
14,3%
Stel ouder dan 30 jaar
78,6%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
7,1%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=185916


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)