Bungalows San Valentin Terraflor Park

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Bungalows San Valentin Terraflor Park

7,9

Bungalows San Valentin/Terraflor Park is een leuk en gezellig bungalowpark die erg kindvriendelijk is. Het is gelegen in een rustige omgeving waar je helemaal tot rust zult komen. Je kunt ook actief bezig zijn op de tennisbaan of minigolf. Je hebt een eigen bungalow met privacy zodat je lekker je eigen gang kunt gaan. Het park is voorzien van een mooie tropische tuin met palmbomen en prachtige hibiscus planten. Het gehele park wordt goed onderhouden en de bungalows worden netjes schoongemaakt en goed verzorgd. Voor vertier kun je gemakkelijk het centrum in waar je geregeld leuke dingen zult beleven.

Lees verder

  • Rustige omgeving
  • Mooie tropische tuin
  • Gemoedelijke en kindvriendelijke sfeer

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 28 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

29 August 2017
"Zeer schone bungalow, ruim. heel vriendelijk personeel, fijn zwembad, voelt familieachtig. goede ligging en gezellige bar met fantastisch personeel! gaan zeker nog een keer terug, 7 x per week schoonmaak en het bed is wel 3 x verschoond, super. receptioniste altijd vriendelijk, ideaal na 16 uur een Nederlandse receptioniste waar je met wat moeilijkere vragen terecht kan...badkamer en opstal voor je koffer na uit-check beschikbaar, klasseDicht bij de winkelcentra`s, 50 meter van het park zeer go..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
2,6%
Stel t/m 30 jaar
14,3%
Stel ouder dan 30 jaar
65%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
2,9%
Groepen vrienden
5,4%
Overige groepen
6,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39359


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)