Bungalows Parque Paraiso 1 - logies

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Bungalows Parque Paraiso 1 - logies

7,3

Bungalows Parque Paraiso 1 is een populair adres en heeft een centrale ligging in Playa del Inglés. Het uitgestrekte zandstrand, waar deze badplaats zo geliefd om is, ligt op loopafstand en beroemde centra Metro en Kasbah liggen op ongeveer 200 meter afstand.

De bungalows van Parque Paraiso 1 zijn ruim. Ze liggen rondom de groene tuin, waar je ook het zwembad aantreft. Neem af en toe een frisse duik en geniet daarna weer van het warme zonnetje, heerlijk!

Lees verder

  • Populair adres
  • Nabij Kasbah en Metro
  • Strand op loopafstand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,3

Klantwaardering

gebaseerd op 32 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Theo Vink - 1 maart 2017
"Grappig, die verschillende meningen, zojuist terug van dit park. Het park is veroudersd, maar dat is bijna alles in Playa del Ingles. Het wordt goed schoon gehouden en het personeel is uiterst vriendelijk. Geen Wi-Fi, niet meer van deze tijd, ligbedden inderdaad te weinig bij het zwembad. Mooie bank en barkrukken in de woonkamers, maar zitten verschrikkelijk. De matrassen zijn ok en wisseling handdoeken en lakens etc. prima en voldoende geregeld (thuis ook niet iedere dag schone handdoeken etc. ..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
10,5%
Stel ouder dan 30 jaar
75,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3,5%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
5,3%
Groepen vrienden
1,8%
Overige groepen
3,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=149572


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)