Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Las Tejas

Appartementen Las Tejas is een kleinschalig en comfortabel complex met een Spaanse inrichting. Het is onlangs geheel gerenoveerd en heeft een super ligging in Playa del Inglés. Direct aan de boulevard en vele winkeltjes en restaurantjes op loopafstand. Hier kun je volop genieten van je strandvakantie!

Lees verder

  • Kleinschalig en knus complex
  • Spaane inrichting

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 6 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Bas - 1 augustus 2016
"Er is tijdens ons verblijf meerdere malen ingebroken. Lijkt ons dat dit aan de orde van de dag is. Het is heel slecht dat wij hier niet over zijn geïnformeerd. Snap dat het commercieel niet handig is om dit aan te geven. Onze dochters zaten in een eigen appartement en dat geeft geen goede nachtrust. Hier zouden wij graag, en dat verwachten we ook, terugkoppeling van willen hebben."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
7,3%
Stel t/m 30 jaar
27,1%
Stel ouder dan 30 jaar
57,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
1%
Groepen vrienden
6,2%
Overige groepen
1%
/spanje/gran_canaria/playa_del_ingles/appartementen_las_tejas.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39803


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)