Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Bungalows Los Melocotones

8,2

Bunaglows Los Melocotones is een ruim opgezet bungalowcomplex, waarbij je in een eigen huisje verblijft tussen het vele groen. Ideaal voor een vakantie met het hele gezin. De ligging in het gezellige Maspalomas staat garant voor een complete vakantie in het zonnige zuiden van Gran Canaria. Er zijn genoeg eettentjes te vinden in het centrum, maar vanwege de complete inrichting van de bungalows kun je ook zelf je gerechten klaarmaken.

Alle ruime bungalows zijn voorzien van een typisch Spaanse patio en een eigen ruime tuin. Zo kun je dus ook ongestoord genieten van het zonnetje. Liever onder de mensen? Dan kunnen jong en oud zich voor wat waterpret uitleven in het zwembad, maar hiervoor kun je uiteraard ook naar het strand. De stranden van Gran Canaria staan bekend vanwege de brede zandstranden, dus voor geslaagde stranddag is dit zeker een aanrader. Je kunt naar het strand lopen, maar ook eenvoudig de taxi pakken.

Verblijf je liever met voordelige huuauto? Kijk dan
hier.

Lees verder

  • Eigen tuin met patio
  • Bungalows in Spaanse stijl
  • Rustig gelegen in groene omgeving

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,2

Klantwaardering

gebaseerd op 43 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Albert Tetteroo - 17 maart 2018
"Heerlijk gelegen bungalow. Prima voor personen. Werden keurig schoongehouden. Royale tuin om de bungalow. Wij waren de laatste van het rijtje, geen doorgang dus veel privacy. Receptie goed op orde. Klein winkeltje er bij. Dagelijks verse broodjes was een uitkomst!"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
3,6%
Stel ouder dan 30 jaar
54,9%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
15,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
8,1%
Groepen vrienden
6,7%
Overige groepen
11,5%
/spanje/gran_canaria/maspalomas/bungalows_los_melocotones.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=131882


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)