Bungalows Los Melocotones - inclusief huurauto

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Bungalows Los Melocotones - inclusief huurauto

8,1

Bunaglows Los Melocotones is een ruim opgezet bungalowcomplex, waarbij je in een eigen huisje verblijft tussen het vele groen. Ideaal voor een vakantie met het hele gezin. De ligging in het gezellige Maspalomas staat garant voor een complete vakantie in het zonnige zuiden van Gran Canaria. Er zijn genoeg eettentjes te vinden in het centrum, maar vanwege de complete inrichting van de bungalows kun je ook zelf je gerechten klaarmaken.

Alle ruime bungalows zijn voorzien van een typisch Spaanse patio en een eigen ruime tuin. Zo kun je dus ook ongestoord genieten van het zonnetje. Liever onder de mensen? Dan kunnen jong en oud zich voor wat waterpret uitleven in het zwembad, maar hiervoor kun je uiteraard ook naar het strand. De stranden van Gran Canaria staan bekend vanwege de brede zandstranden, dus voor geslaagde stranddag is dit zeker een aanrader. Je kunt naar het strand lopen, maar ook eenvoudig de taxi pakken.

Verblijf je liever zonder voordelige huuauto? Kijk dan
hier.

Lees verder

  • Eigen tuin met patio
  • Bungalows in Spaanse stijl
  • Rustig gelegen in groene omgeving

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,1

Klantwaardering

gebaseerd op 32 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

19 September 2017
"Oud met wat achterstallig onderhoud, geen horren voor de ramen, geen airco en pal aan de weg met bijna 24 uur per dag verkeer waaronder een aantal keer per dag ambulances die op 20 meter van de tuin met loeiende sirene langsscheuren.De pluspunten zijn elke morgen verse broodjes en een heerlijk rustig zwembad."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
2,8%
Stel ouder dan 30 jaar
45,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
15,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
26,4%
Groepen vrienden
1,4%
Overige groepen
8,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=5080002


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)